کد خبر: ۳۰۰۲۲۵
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
به دنبال بهانه‌تراشی برای حضور گروه «جیپسی‌کینگز» در ایران:

آیا قدرت تشخیص اداره اماکن در ارائه مجوز، بهتر از وزارت ارشاد است؟

عضو فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری با طرح این پرسش که اداره اماکن قدرت تشخیص چه چیزی را دارد که وزارت ارشاد از آن تشخیص عاجر است، تصریح کرد: عنوان «اسلامی» در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یعنی موضوعات اسلامی، ارشادی و فرهنگی در آن لحاظ و رعایت می‌شود؛ ضمن آنکه اگر نافی منافع ملی رفتار شود، دستگاه امنیتی کشور برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها حاذق‌تر هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
محمد دامادی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، درباره ممانعت اداره‌کل اماکن عمومی از اجرای گروه موسیقی «جیپسی‌کینگز» در داخل کشور، گفت: باید جایگاه دستگاه‌ها در تصمیم‌گیری‌ها مشخص شود؛ این مشکلی است که به بسیاری از ابعاد کشور به ویژه مسائل فرهنگی و هنری آسیب‌ رسانده است.   

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس نهم شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: بنده هنوز که هنوز است متوجه نشده‌ام این اداره اماکن دقیقا چه وظیفه‌ای دارد؟! و مشخصا چه کاری می‌کند؟! آن‌ها قدرت تشخیص چه چیزی را دارند که وزارت ارشاد از آن تشخیص عاجر است؟!

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه بسیاری از قوانین و رویکردها در کشور نیاز به بازنگری دارند، افزود: وزارت ارشاد باید مسئله خود را با اماکن، نیروی انتظامی و تمامی دستگاه‌های که در کار آن‌ها دخالت می‌کند حل کند.

دامادی تصریح کرد: فقط یک دستگاه و گروه مشخص باید تصمیم‌گیرنده باشد نه آنکه عرصه فرهنگ و هنر صدهاهزار نفر متولی، صاحب، رئیس و تصمیم‌گیرنده داشته باشد!

دستگاه امنیتی کشور برای جلوگیری از فعالیت گروه‌های مشکل‌دار حاذق‌تر هستند

وی با تاکید به بخش «اسلامی» در عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: این وزارتخانه «اسلامی» است یعنی موضوعات اسلامی، ارشادی و فرهنگی در آن لحاظ و رعایت می‌شود، ضمن آنکه اگر نافی منافع ملی رفتار کند دستگاه امنیتی کشور برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها حاذق‌تر هستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه گروه‌های هنری از سراسر جهان باید بتوانند در چارچوب قوانین وارد کشور شوند، ادامه داد: همه ما می‌دانیم که دستگاه‌های امنیتی نظارت جامعی بر تمامی مسائل دارند و الحمدالله در کار خود قوی هستند، اما متاسفانه تداخل مسئولیت‌ها سبب شده آسیب‌های بسیاری به عرصه فرهنگ و هنر برسد. 

وی با بیان اینکه رسانه‌های بزرگ دنیا به شدت برعلیه ایران تبلیغ و ایران را کشوری عاری از امنیت که حقوق بشر را رعایت نمی‌کند معرفی می‌کنند، تاکید کرد: در این شرایط حضور این دست از گروه‌های هنری مورد تایید ارشاد در کشور، تبعات مثبتی خواهد داشت چراکه آن‌ها می‌توانند سفیران خوبی برای نشان دادن فرهنگ و تمدن ایران زمین در کشورهای خودشان باشند.   

گروه‌های هنری سفیرانی هستند که می‌توانند پیام صلح و دوستی ایرانیان را به جهانیان برسانند

عضو فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: هنرمندان بزرگ جهان که فرصت اجرای برنامه در ایران را بدست می‌آورند توریست‌هایی هستند که می‌توانند با مشاهده امنیت، رعایت حقوق شهرورندی و اوضاع مناسب بهداشت در ایران تصویر روشنی از کشور و همچنین پیام صلح و دوستی ایرانیان را به جهانیان برسانند.

به تازگی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد طی گفت و گویی درباره تأخیر حضور «جیپسی‌کینگز فامیلی» در ایران گفت: پاسخ استعلام از اداره‌ اماکن برای حضور و اجرای این گروه در ایران منفی بود. اگرچه که ارجمند پیش از این گفته بود حضور این گروه اواسط خردادماه در تهران قطعی است، اما اظهارات ضد و نقیضی درباره‌ اجرای این گروه و حتی وجاهت آن مطرح شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین