دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶ ساعت ۱۸:۲۸
| با پذیرش مستندات نماینده مجلس |
| دادگاه لو رفتن سئوالات کنکور را پذیرفت |
| |
آفتاب ـ قاضي پرونده رسيدگي به شكايت سازمان سنجش از نماينده مردم بندرعباس مستندات او را پذیرفت.
شهیار مشیری نماینده مردم بندر عباس مدعی است که سئولات كنكور لو رفته و کارکنان سازمان سنجش در این کار دخیل بودهاند. قاضي پرونده با پذيرفتن مستندات شهریار مشیری قرار تعقيب وی را منع كرد.
افشای لو رفتن سوالات کنکور نماینده مجلس را به دادگاه کشاند[اینجا]این در حالی است که بارها رییس سازمان سنجش ادعای مشیری را تکذیب کرده و حتی تمام کارکنان بخش قرنطینه سازمان سنجش از او شکایت کرده بودند.
قاضي طايفي رئيس شعبه سوم دادسراي كاركنان دولت با اشاره به صدور قرار منع تعقيب و موافقت دادستان تهران با اين قرار گفت: درباره شكايت سازمان سنجش از نماينده بندرعباس قرار منع تعقيب صادر شده كه اين قرار مورد موافقت دادستان تهران نيز قرار گرفت.
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا مستندات ارايه شده درباره لو رفتن سوالات كنكور كه مورد پذيرش وي قرار گرفته است، نشان دهنده لو رفتن واقعی سوالات كنكور است، گفت: در تعدادي از اين مستندات سازمان سنجش با ارسال نامهاي به قوه قضائيه به لو رفتن سوالات كنكور اشاره كرده و درخواست كمك ميكند.
وي گفت: نامههاي مردم سراسر كشور به اين نماينده براي انجام تخلفات در كنكور و تأخير در برگزاري مراسم كنكور در اصفهان از جمله مستندات ارايه شده است.
کد مطلب : 66660