کد خبر: ۴۴۸۹۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲

واکنش دو مسئول آموزش و پرورش به شایعه حذف درس قرآن از دبستان و پیش‌دبستانی با توجه به ۲۰۳۰/ صحت ندارد

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: اصلی‌ترین و تنها سند حاکم در آموزش و پرورش سند تحول است که اصلی‌ترین پیام آن هم قرآنی است.
آفتاب‌‌نیوز : مهدی نویدادهم در برنامه پرسشگر با ابراز امیدواری از شتاب گرفتن اجرای سند تحول اظهارکرد:‌ یکی از مهم‌ترین وظایف آموزش و پرورش، ایجاد انس با قرآن در میان دانش‌آموزان در فعالیت‌های فوق برنامه و آموزشی است.

به گزارش ایلنا، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: این روزها بحث‌هایی پیش آمده که حاکی از حذف درس قرآن از دبستان و پیش‌دبستانی است، من این مسئله را تکذیب می‌کنم و آموزش قرآن از برنامه‌های اصلی آموزش و پرورش است.

وی بیان کرد: اصلی‌ترین و تنها سند حاکم در آموزش و پرورش سند تحول است که اصلی‌ترین پیام آن هم قرآنی است.

نوید ادهم با بیان اینکه تغییرات خوبی در محتوای کتب و جدول برنامه درسی ایجاد شده است، گفت: در مقطع ابتدایی ۲۷ ساعت آموزش قرآن در ۶ سال تحصیلی و درکل ابتدایی و در علوم تجربی و ریاضی ۴۶ ساعت و در علوم انسانی، ۵۰ ساعت آموزش قرآن وجود دارد.

وی ادامه داد:‌ ایده‌آل و اصل این است که ورودی آموزش و پرورش خروجی دانشگاه فرهنگیان باشد، اما متأسفانه ظرفیت دانشگاه فرهنگیان امکان پاسخگویی به نیاز آموزش و پرورش را ندارد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش وپرورش نیازمندتوجه بیشتر است، اظهارکرد: ازهمه سیاست گذاران و تخصیص‌دهندگان منابع تقاضا دارم که مشکل بودجه آموزش و پرورش را حل کنند تا نیروی با کیفیت وارد آموزش و پرورش شود.

ادعاهای مطرح شده درباره سند 2030 کذب است

ایسنا نوشت: محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش  در حاشیه سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور ودر جمع خبرنگاران، به نگرانی‌های اخیر پیرامون سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ سند، بخشنامه، برگه یا برنامه‌ای که مغایر با ارزش‌های دینی و قرآنی باشد در آموزش و پرورش مطرح و تدوین نشده است.

وی افزود: در خصوص سند ۲۰۳۰ که اخیراً با عنوان کردن برخی ادعاهای نادرست موجب نگرانی بخش‌های مختلف و به‌خصوص دست‌اندرکاران امور قرآنی شده باید با قاطعیت گفت هیچ اقدامی در این زمینه مغایر با ارزش‌های قرآنی و عترت صورت نگرفته است.

مسیب‌زاده برخی ادعاهای نادرست مطرح شده در خصوص سند ۲۰۳۰ را کذب و دروغ محض عنوان کرد و اظهار کرد: آنچه مسلم است این‌ است که در آموزش و پرورش به هیچ‌وجه فعالیت‌های مغایر با ارزش‌های قرآن و عترت صورت نمی‌گیرد بلکه فعالیت‌های مختلف در راستای حفظ و تقویت ارزش‌های قرآنی انجام شده است.

وی عنوان کرد: طی امسال حدود ۶۳ عنوان کتاب در حوزه آموزش قرآن به‌صورت کاربردی با بیش از دو میلیون نسخه در سطح مدارس کشور توزیع شده است. ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر در سامانه حفظ قرآن آموزش و پرورش در سطح کشور ثبت‌نام کرده‌اند، از این تعداد یک میلیون و ۵۰ هزار نفر حفظ نیم جزء و ۸۰۰ نفر هم حفظ کل هستند.

مسیب‌زاده اضافه کرد: وجود ۱۲۷ مدرسه در سطح کشور که تنها یک دانش‌آموز دارد بیانگر این است که جمهوری اسلامی برای جایی‌که فقط یک نفر مشغول به تحصیل وجود دارد ارزش قائل است. در سال ۹۶ اعتباری بالغ‌بر ۴۸ میلیارد تومان برای حوزه قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
0
ما با توكل به خداي بزرگ و با اطمينان، به رئيس جمهوري راي داديم كه يقين داريم در عين تعامل و ارتباط با همه جهان و داشتن افكار مترقي‌جويانه رو به كمال (پيشرفت رو به كمال از جمله خواسته‌هاي دين مبين اسلام براي همه انسانهاست)، تحت هيچ شرايطي اصول شرعي و عقايد ديني و مذهبي را زير پا نخواهد گذاشت، زيرا از دين و ايمان فهم و درك واقعي و خداپسندانه دارد. بنابراين كاش بعضي‌ها اينهمه كاسه داغ‌تر از آش نشوند و با بيان مطالب كذب آب به آسياب دشمن نريزند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین