کد خبر: ۸۹۹۶۷۰
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

«نان برنجی» کرمانشاه را از دستفروشان نخرید

کارشناس بهداشت ایمنی غذایی مرکز بهداشت استان کرمانشاه نسبت به خرید نان برنجی از دستفروشان هشدار داد و افزود: این نان برنجی‌های ارزان قیمت آلودگی میکروبی دارند.
«نان برنجی» کرمانشاه را از دستفروشان نخرید
آفتاب‌‌نیوز :

بهمن خدادادیان، از نان برنجی به عنوان سوغات اصلی کرمانشاه یاد کرد و افزود: در ایام نوروز خرید این خوراکی با استقبال بیشتری همراه است و در این ایام نظارت بیشتری بر مراکز تهیه و تولید و عرضه نان برنجی صورت می گیرد.

خدادادیان با اشاره به عرضه این سوغاتی کرمانشاه توسط دستفروشان گفت: متاسفانه در شهر و بویژه در حومه شهر و در مسیر تردد مسافران شاهد عرضه نان برنجی از سوی وانتی ها و دستفروشان هستیم که متاسفانه از سلامت لازم برخوردار نیستند.

وی افزود: نان برنجی عرضه شده از سوی دستفروشان قیمت ارزانی دارد و همین امر موجب شده برخی افراد به خرید آن تمایل پیدا کنند، در حالیکه این قیمت پایین نشان دهنده استفاده از مواد اولیه ناسالم و غیراستاندارد است.

خدادادیان گفت: در نان برنجی که از سوی دستفروشان با قیمت ارزان عرضه می شود از خمیری که حاصل باقی مانده خرده نان برنجی است استفاده می شود و خاک قند و یا شکر آلوده برای تهیه آن بکار برده می شود.

وی افزود: متاسفانه سودجویان خرده نان برنجی های مانده را خمیر کرده و با خاک قند مخلوط کرده و دوباره نان برنجی تولید می کنند و از تارترازین که در صنعت رنگرزی استفاده می شود برای رنگ کردن آن به جای زعفران استفاده می کنند.

خدادادیان گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته تمام این نان برنجی ها آلودگی میکروبی داشته‌اند، بنابراین نسبت به خرید آنها هشدار جدی می‌دهیم.

وی افزود: این نان برنجی‌های ارزان قیمت هم با مواد ناسالم تولید شده و هم به شیوه ناسالم نگهداری می شوند، بنابراین آلودگی میکروبی بالایی دارند.

این کارشناس بهداشت ایمنی غذایی توصیه کرد: افراد نان برنجی را تنها از مراکز معتبر که تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط قرار دارند خریداری کنند و در صورت مشاهده عرضه نان برنجی توسط دستفروشان و وانتی ها، موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین